Livet om mig och min familj

Alla inlägg den 19 februari 2008

Av Jenny - 19 februari 2008 14:07

Ja helgen är över å veckan är här i gen... Fattar inte vad tiden tar vägen men men ...


I fredags när jag kom hem var det våran härliga taccos middag vi kör varje fredag jag å älsklingen:) Och efter det är det Let`s Dance;) Efter det brukar vi inte orka mer utan gå å sova som ett par pensionärer:) haha

På lördagen vaknade jag i vanlig ordning tidigt typ vid sju å kan inte somna om så himla jobbigt när man väl kan sova liksom. I alla fall så åkte vi ner till centrum och inhandlade en ny resväska till mig ( Jonny köpte en till sig på fredagen:) Efter det åkte vi till Jonys farmor och farfar å fika som vi oxå för det mesta brukar göra på lördagarna:) Älskar att vara där svårt att hitta så underbara personer som dom.


Sen var vi tvungen att åka hem för att göra oss i ordning skulle ju till Jonnys mamma på middag på kvällen. William ville stanna kvar med farfar medans vi åkte hem.


Skönt åkte vi hem å slappade och somnade visst en timme;)


Sen bar det i väg för att hämta William hos farfar för att sedan åka hem till svärmor.

Super god middag var det ! Efter middagen var det melodifestivalen lika dålig som alltid numer skit trisst men endå ska man se på det... suck!!!!


På söndagen tog vi en härlig promenad hem till svärmor och hämtade bilen som vi lämnade där på lördagen. Sen åkte vi i väg till Täby en sväng och choppade lite;) hihi


Ne nu måste jag jobba lite......


ha det bäst kram

Presentation


This is what i live for

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards