Livet om mig och min familj

Alla inlägg den 28 april 2008

Av Jenny - 28 april 2008 11:11

Pappa och Annethe

Ni anar inte vad glad jag är för att ni finns i vårat liv.

Tack Annethe för att du tog steget och hörde av dig till mig.

Vet inte hur många gånger jag ska tacka dig..

Och tack pappa för att du är den du är:)

Bamse kram till er.

Av Jenny - 28 april 2008 10:55

SÅ var helgen över. Har vart en jätte härlig helg, fredagen skrev jag om.

Lördagen vaknade vi upp til härlig sol Jonny vart tvungen att kratta ut gfrus på framsidan som kom på fredagen, så han var ut vid halv åtta på lördagen:) Han kämpar ständigt så duktig så. Och resultatet vart kanon vart så mycke finare. Har inte hunnit ladda över bilderna till datorn, ska försöka hinna med det i kväll så får ni se:)


På eftermiddagen vid 16 kom pappa och Annethe som vi bjudit hem för middag. Det vart grillat ute på altanen:)

Men vi åt faktiskt maten inne var lite så där halvdant väder,

men efterrätten åt vi ute för då hade det spruckit upp:) Jonnys pappa var även med på middagen så det var trevligt, fick pappa och Annethe träffa honom oxå. Alla sov hemma hos oss så det var jätte trevligt en massa snack hela natten kan man säga hihi men trevligt var det. Han med att sitta och prata med pappa en del. Och ju mer vi får tid ensamma ju mer hinner vi prata om det förflutna och det känns så himla bra han är verkligen en underbar pappa. Känns som jag förlåter mer och mer för varje gång vi ses. Och nu har jag börjat förstå mer och mer och då faller pusselbitarna på plats.


På söndagen var vi alla trötta, vi kom inte i säng förens vid 02.30 så lite spaka var vi:) När dom åkt hem åkte jag, Jonny Och William ner till badhuset för att William skulle få busa av sig. Det var jätte mysigt. Vart tvungen att åka ner till centrum och köpa en ny bikini hade visst tappat bort det andra eller nått!!

När vi kom hem kastade vi oss på soffan alla tre och somnade sååå skönt. När jag vaknadee gick William och Jonny ut och fixade lite medans jag låg på soffan å hängde:)


Sammanfattning av helgen som var....

Häääärligt, hoppas på att träffa pappa snart i gen.

Ha en underbar dag alla nu:)

Puss å kram



Ovido - Quiz & Flashcards