Livet om mig och min familj

Alla inlägg den 12 augusti 2008

Av Jenny - 12 augusti 2008 15:50

Så nu har jag berättat på jobbet i dag oxå eller i alla fall på ekonomi mötet.

Det är ju lite roligt för vi är ju 3 st som går ungefär samtidigt så våran vd tycke nog att det var lite kul:) Men men man kan ju inte rå för att det sker på samma gång! Känns i alla fall skönt att ha sagt det. Helt otroligt att man ska genomgå den härliga färden fram till förlossning i gen. För den är fantastisk om man har en problemfri. Kommer i håg att jag saknade magen jätte mycke efter jag fått William. Det var liksom en individ som man gick och klappade på om dagarna och helt plötsligt så kommer den ut och man ska ta ställning till hur det är att vara mamma. Det är nog först nu man verkligen man börjar inse sin mamma titel:) Allt tjat och gnat haha man känner i gen sin egen mamma:) Hi hi!

Man kanske inte är lika fanatisk som sisst nu vet jag knappt vilken vecka jag är i. Men det får jag ju veta mer exakt på ultraljudet som äger rum den 22 Augusti så det ser jag fram i mot:) Ska bli spännande att se att det verkligen finns ett litet pyre i magen :)

Kan fortfarande inte fatta att jag ska bli två barnsmamma tur att det är ett tag kvar!

Ha en härlig kväll

Krams

Av Jenny - 12 augusti 2008 08:10

Det är mycke frågor när jag tänker berätta den stora nyheten!!!

Eftersom jag antagligen kommer att berätta på jobbet i dag så kan jag ju lika gärna tala om det här. Fast å andra sidan tror jag att nästan alla som läser min blogg vet om det:)

Det är nämligen så att i mitten på februari ska William få bli storebror! :)

Tänk jag som aldrig trodde vi skulle kunna få en till och sen nått år senare så visar sig plusset.

William kommer antagligen bli öerlycklig när vi berättar för honom, det enda som snurrar runt i huvudet på honom nu är bäbisar och antagligen för att hans bästa kompis Adam har blivit storebror för lite mer än en vecka sen:) Sen har ju grannen lilla Lukas:)

När vi berättar för honom har vi inte riktigt bestämt än men ev efter ultraljudet då vi har en bild på miraklet så vi verkligen vet att det är något som växer där inne!

Helt sjukt jag ska bli två barns mamma kan ni fatta!!! Trodde aldrig jag skulle skaffa mer än ett barn.

Fram till nu har jag mått sådär men nu är det betydligt bättre. HAr vart otroligt trött men efter semestern så har jag blivit mycke piggare!

Så nu är det bara att invänta nedkomst:) Är ju ett tag kvar till dess!

Det som oxå är otroligt roligt att jag har några vänner som ska ha ungefär samma datum så förhoppningsvis behöver jag inte gå hemma ensam i ett år i alla fall. Nog för att man har två nu så tiden är ju dyrbar:)

Ne nu måste jag jobba lite men berättar lite mer senare.

Ha en underbar dag!

Presentation


This is what i live for

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards