Livet om mig och min familj

Alla inlägg den 12 juni 2007

Av Jenny - 12 juni 2007 14:17

 Detta måste vart den segaste dagen någonsin, är så fruktansvärt trött så ögonen hänger.... Kan kanske va vädret är tunga moln bakom mig... Men man ska inte klaga med tanke på det fina vädret som varit.


Men just nu känner jag för att åka hem å krypa ner i soffan eller sängen å bara njuta av att inte göra nått:)

Just det ja i dag innan lunch fick jag ett meddelande på telefonen, vart aldeles chockad när jag läser vem det var i från:) YLVA hihi En kompis från Leksand. Var hundra år sedan vi pratades vid, kom på hur mycket jag har saknat henne hade alltid suuuper kul med henne. En tjej som alltid får en att dra på smilbanden å mer än så :) Vi träffades sisst när jag var gravid

:( Blir inte så ofta med tanke på att hon pluggar i boden å är inte hemma allt för ofta. Men jag hoppas verkligen att vi kan ses nått. Vi skulle höras nått framöver så får vi se...

Saknar dig Ylva å våra galna tider på Lucky house hahaha..


Hihi nu vart jag lite mer uppåt när jag tänkte på henne. Snart hemgång om så där 2,5 timmar känns som en evighet men det brukar gå fort mot slutet.

Ha nu en underbar kväll å mys riktigt mycke kramizar

Av Jenny - 12 juni 2007 08:18

I går kom Jonny`s pappa hem från Spanien. Gissa om William var lycklig:)


Janne hämtade mig vid bussen när jag kom hem från jobbet, han skulle få lite middag hade vi tänkt. När vi åker upp för kullen står William och väntar. Hans leende vart större å större när han förstod attd et var farfars bil som kom. Sen var det full fart resten av kvällen han hade hur mycke att berätta som helst för sin farfar. Det är så underbart att se William älskar verkligen honom, han har ju tjatat hela tiden han har vart borta att farfar ska komma hem till honom :) Farfar är bäst kort å gott :)


I övrigt känner jag mig väldigt trött just nu uch känns som man skulle behöva sova i hundra år eller nått!! Men det skulle väl inte hjälpa det heller. Börjar väl känna lite prestationsångest inför kommande midsommar. Allt som ska handlas å fixas, men det blir nog bra hoppas jag på.

Huvudsaken är att Jonny blir nöjd i alla fall.


Ja nedräkning har väl börjat 4 veckor kvar till semestern :)


Ha en underbar dag!!!

Presentation


This is what i live for

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards