Livet om mig och min familj

Alla inlägg under juni 2007

Av Jenny - 13 juni 2007 08:22

Ja då var det halvlek på denna vecka, ganska fort går det i alla fall. Ingen aning vad jag ska göra till helgen i och försig så det  finns ju inget att se fram i mot förutom sovmorgon förståss:)


I går när jag kom hem gick jag å William och bada i badkaret alltid lika mysigt å få en liten egen stund med honom sådär på kvällen innan han ska sova. Det händer så otroligt mycke med honom mammas lilla goknopp:)


När vi var klara nattade Jonny William & sig själv dessutom haha. Jag vart ensam uppe i vanlig ordning, men men det är skönt det me tycker jag. Fast jag borde ha tagit tag i lite saker som måste vara klart till midsommar men jag kände mest för att lata mig framför tvn så det fick det bli, var en bra serie på femman kl 21.00 riktigt bra, den ska jag nog fortsätta följa:) Kommer dock inte i håg vad den hette... hm.. ja ja bra var den i alla fall.


Hoppas alla får en bra dag , det ska jag försöka med kram kram


Av Jenny - 12 juni 2007 14:17

 Detta måste vart den segaste dagen någonsin, är så fruktansvärt trött så ögonen hänger.... Kan kanske va vädret är tunga moln bakom mig... Men man ska inte klaga med tanke på det fina vädret som varit.


Men just nu känner jag för att åka hem å krypa ner i soffan eller sängen å bara njuta av att inte göra nått:)

Just det ja i dag innan lunch fick jag ett meddelande på telefonen, vart aldeles chockad när jag läser vem det var i från:) YLVA hihi En kompis från Leksand. Var hundra år sedan vi pratades vid, kom på hur mycket jag har saknat henne hade alltid suuuper kul med henne. En tjej som alltid får en att dra på smilbanden å mer än så :) Vi träffades sisst när jag var gravid

:( Blir inte så ofta med tanke på att hon pluggar i boden å är inte hemma allt för ofta. Men jag hoppas verkligen att vi kan ses nått. Vi skulle höras nått framöver så får vi se...

Saknar dig Ylva å våra galna tider på Lucky house hahaha..


Hihi nu vart jag lite mer uppåt när jag tänkte på henne. Snart hemgång om så där 2,5 timmar känns som en evighet men det brukar gå fort mot slutet.

Ha nu en underbar kväll å mys riktigt mycke kramizar

Av Jenny - 12 juni 2007 08:18

I går kom Jonny`s pappa hem från Spanien. Gissa om William var lycklig:)


Janne hämtade mig vid bussen när jag kom hem från jobbet, han skulle få lite middag hade vi tänkt. När vi åker upp för kullen står William och väntar. Hans leende vart större å större när han förstod attd et var farfars bil som kom. Sen var det full fart resten av kvällen han hade hur mycke att berätta som helst för sin farfar. Det är så underbart att se William älskar verkligen honom, han har ju tjatat hela tiden han har vart borta att farfar ska komma hem till honom :) Farfar är bäst kort å gott :)


I övrigt känner jag mig väldigt trött just nu uch känns som man skulle behöva sova i hundra år eller nått!! Men det skulle väl inte hjälpa det heller. Börjar väl känna lite prestationsångest inför kommande midsommar. Allt som ska handlas å fixas, men det blir nog bra hoppas jag på.

Huvudsaken är att Jonny blir nöjd i alla fall.


Ja nedräkning har väl börjat 4 veckor kvar till semestern :)


Ha en underbar dag!!!

Av Jenny - 11 juni 2007 09:21

En helt fantastiskt härlig helg...

Kom hem i fredags efter jobbet, var tvungen att hämta William hos sin farmor eftersom  Jonny vart i Malmö. Efter det åkte vi hem och inväntade att han kom hem. William vart överlycklig att se honom hihi.

Efter att William somnat, somnade Jonny lika fort hihi så jag satt i min ensamhet hela fredags kvällen vid datorn skönt de me:)


På lördagen klev vi upp å åt en god lördags frukost, sen efter lunch packade vi våran badväska och for till dommarudden för lite svalkande:)

Precis när vi ska parkera ser vi Jonnys barndoms kompis Fredrik med familj så det vart jätte trevligt fick William en bad kompis med oxå :) Visserligen har dom inte träffats på jätte länge så dom lekte ju inte direkt i hop.

Efter att vi var nöjd med badlek å sol så packade vi i hop och åkte hem. Förberdde grillen för att grilla lite kyckling mums :P Strax innan maten var klar dyker Bosse upp, trevligt trevligt så han fick lite mat han me:) På kvälls kvisten satt vi ute med grannen å drack lite vin å snackade skit super trevligt som alltid!


På söndagen tog jag tag i att städa ur övervåningen så vi kan flytta upp innnan midsommar ååå det kommer bli så fint där uppe. Sen på eftermiddagen tog vi med oss Molly å William och for till dommarudden för lite svalkande. Rikitgt härligt.... Älskar dessa underbara helger.


Men nu är det vardag i gen å åter 5 dagar kvar till helg....


Ha nu en underbar dag alla så hörs vi krams

Av Jenny - 8 juni 2007 22:17

Ja då sitter man här klockan är 22.20 Jonny sover på soffan William sover och jag är sällskaps sjuk:(

Hann väl i alla fall få en å en annan puss innan karln somnade. Nu sitter jag mest å surfar runt lite känner mig uttråkad. Hade vart mysigt om grannen vart hemma hade man kunnat stå å snacka lite skit men men man kan inte få allt man vill här i världen.


Är det lika bra väder i morrn som dom senaste dagarna åker vi nog till dommarudden i morrn tror jag om inte Jonny har massa annat inplanerat.


Snart kommer svärfar hem fråm Spanien oxå då är det full rulle i gen, ser inte till Jonny mycke då inte! hehe eller var det så kul:)


Ne inte deppa i hop nu inte. William var med sin farmor hela dagen i dag, hade nog gått bra tror jag William verkade nöjd i alla fall men när jag kom fick man ju se sin underbara son komma springande mot mig å jordens smack puss på munnen det är kärlek det :) Jonny kom hem strax efter sju i kväll William vart super glad satt här hemma å skrattde när han såg honom ropade pappa långa vägar:) Så underbart att se, värmer i mitt hjärta.


Ne nu ska jag hitt på nå:)

Kram på alla goa å gla

Av Jenny - 7 juni 2007 22:40

Helt otroligt att man kan sakna nån så fort ha åker i från mig! Sitter här hemma och ska snart gå å lägga mig å det är då det känns HALLÅ!!! gå å lägga sig ensam i sängen :(

 men men han kommer ju hem i morrn :)

Blir en mys fredag då kan man  hoppas på...

Har hunnit sitta å fixa lite inför midsommar i all afall,

hoppas han blir nöjd min älskling:)

Men det tror jag nog!


Har laddat upp lite bilder nu som jag tänkte jag skulle dela med mig, lite av varje;)

Av Jenny - 7 juni 2007 09:54

Jag måste ju bara säga vilket UNDERBART VÄDER =)

Just nu är livet så njutbart det går att bli .. I går var man ju ledig så härligt å vädret var på topp! Klev upp på morgonen och uppmärksammade att Jonny inte låg i sängen  hm... Gick upp för att kolla då visade det sig att han låg på soffan illa mående hade kräkts på natten:( Snacka om otur vi som hade planerat en heldag tillsammans å bara mysa som en familj, men det gick käpp rätt åt skogen. Men jag Å William ville såklart hitta på nått, så vi pratade lite med grannen å det visade sig att dom hade samma planer som oss, nämligen åka till dommarudden :) Så vi tog vårat pick å pack in i bilen å åkte dit. Vi började med att bada lite så barnen fick svalka sig lite i värmen. Efter det fikade vi lite sen visste vi att det var ponny ridning vid tolv så vi traskade dit så barnen skulle få rida:)


Jag var ju helt övertygad om att William skulle tvärvägra men hör å häpna mammas lilla fegis satt sig på hästen med ett leende hihi har lite kort som jag tänkte jag ska lägga upp måste bara ladda ner dom till datorn :)


Vi kom hem vid två helt matta av värmeslag, Klädde av William så han fick hoppa i poolen hemma då var det bra i gen :) Själv satt jag mig å stekte en stund i solen:) Men det varade inte länge var för varmt för det .


Eftersom Jonny åkte till Malmö i dag så ville han ha lite skjortor strukna, när han inte orkade själv av illa mående stackarn så jag tog fram strykjärnet mot kvällskvisten när William somnat å fixade det sen efter det tog jag en KALL duch fr att svalka mig.


Sen var äntligen dagen över å jag kunde ramla ner i soffan för ett avsnitt av LOST.... Kan det aldrig ta slut :) Men bra är det ....


Ha en underbar dag kramizzar

Av Jenny - 5 juni 2007 08:17

Ja visst är det underbart med helg:) Och i helgen kom ju värmen helt underbart visserligen har jag då bränt mig överallt tror jag haha man får skylla sig själv.

I fredags vart det en tidig kväll var så otroligt trött efter veckan som gått.

Men på lördagen var det full fart olja in utemöblerna oljade in altanen  städade tvättade ja kan man hitta på mer???


På kvällen åt vi en härlig grill middag med grannen lite öl å vin till det =P smaskens...


På söndagen bar det i väg till grönan jag, William och Liselott det var World childhood foundation så massa bra artister å så drottningen såklart!

Liselott hade gjort i ordning en sallad till oss som vi åt under tiden verkligen en härlig dag. Efter artisterna sjungit klart så fick William såklart åka några karuseller vilket han ÄLSKAR oväntat va ?:) Kom hem vid halv nio så då var det bara att göra oss klara för sängen så William kunde komma i säng för att orka med dagis på måndagen.


Men helt klart en suuuper helg har det varit.


Massa kramar till alla :) seee you

Presentation


This is what i live for

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards