Livet om mig och min familj

Alla inlägg under november 2008

Av Jenny - 6 november 2008 20:00

Dom vart inte bäst men det finns i alla fall:)

Ska se till att det fotas varje vecka fram till BF nu.

 Och som sagt i dag gick vi in i V 26.

Det är härligt att va gravid men ännu härligare när den kommer ut:)

På jobbet kallas jag gummi annkan hahaha, ja man börjar ju vackert att gunga sig fram hihi..

Ha en bra kväll!

Av Jenny - 6 november 2008 08:03

Veckorna går så fort men när man väl vill att det ska bli helg går det såååå sakta..... Är så himla trött å vill ha sovmorgon:(

I alla fall nog om det...

I dag går jag in i vecka 26 och min kompis Jenny har BF i dag:) Tänker på dig vännen hoppas du får snart!

Tänk vad tiden går fort V 26 inte klokt!!

I måndags hade jag lunch date med en gammal klasskkompis från gymnasiet Elin:) Var verkligen jätte kul att träffa henne hon har ju oxå hunnit få en lite krabat Walle, hur söt som helst:) Lite trisst bara när man har begränsat med tid att ses men hon har sina svärföreldrar i Åkersberga så förhoppningsvis kanske man får besök när dom har vägarna förbi! Ja vad händer annars?? Jo Tove va så snäll i går och tog med sig William hem när hon hämtade Adam. Tack Tove betydde mycke för William att få gå hem tidigare för en gångs skull:) Han var jätte stolt över tatueringen oxå:) Det var minsann Tove han hade fått den av och inte Adam:) Stort tack vännen! I helgen blir det att lägga klinker i hallen ska bli spännande å se hur det blir. Vi satt och pratade i går om hur det ska se ut osv. Tror det kommer bli super snyggt när det är klart. Jonny är ju rätt händig så jag har inga tvivel på dig älskling!

Nu måste jag jobba på men ha en underbar dag alla.

Kramelikram!

Av Jenny - 2 november 2008 20:49

Ja i går kväll slet Jonny på för att få värmekabeln på plats och klar. Själv gick jag å la mig vid 10 då jag kände att mina ögon föll i hop:) Men han va så duktig så som gjorde klart det fast att han inte mådde hundra....

 Bra gjort älskling

Här kommer bilder från start till att flytspacklet är på plats:)




Det ska bli riktigt spännande när vi sätter i gång att lägga klinker:) Tror Jonny ser fram i mot det oxå:) Ska bli så skönt sen när det är på plats och man kan ta in blöta ungar och vagnar utan att bekymmra sig över att man har trä golv. Riktigt nice.

Du är så duktig så älskling.

I morrn är det jobb i gen, känns som helgen bara har rusat förbi önskar man hade tre dagar till. Men men snart helg i gen:)

Sov gott!

Av Jenny - 1 november 2008 18:06

Ja i dag var vi på under bara barn mässan i Älvsjö. Trodde det bara skulle bli jag och William för Jonny vaknade i natt med världens ont i örat stackarn:( Men han bet i hop och tog lite alvedon. Det är kärlek det:)

Fanns en hel del att se och shoppa, men nån shopping vart det faktiskt inte var mest mysigt att gå runt å kika lite å så var det lite aktiviteter för William:) Det bästa var antagligen att han fick åka skridskor. Inte på riktig is tyvär men huvudsaken var att han stod på ett par skridskor ni skulle sett han när han fick på sig skridskorna en min jag alltid kommer att minnas. Överlycklig att få stappla omkring och riktigt duktig för att vara första gången , men det var ju inte heller riktig is utan nån slags plast.

Men sen bar det i väg hem å så förbi K-rauta för att inhandla fix och flyt spackel så han kan arbeta på i kväll och i morrn:)

Ja middag har vi ätit så nu är det bara att slappa och njuta av att att det är lördag.

Här kommer lite bilder på prinsen på skridskor:)


Presentation


This is what i live for

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards