Livet om mig och min familj

Alla inlägg under oktober 2008

Av Jenny - 8 oktober 2008 09:36

Äntligen har jag fått i väg dom:) Lite sent kanske men dom flesta vet ju redan endå. Jonny tyckte det var onödigt att göra dom , men jag menar på det att har jag gjort speciellt kort till hans kalas varje år hittills, varför ska jag sluta nu???

Inte för att jag har så mycke tid till att exprementera men det vart ganska bra endå tycker jag!

Hoppas på att pappa och Annethe kommer att dom kan utstå min mamma där om hon nu kommer:), hon visste inte om hon skulle jobba!

Hade i alla fall vart kul att ha er där. William skulle uppskatta det i massor.

Peter du är välkommen du med om du inte har annat för dig!:)

Nu är det bara en och en halv arbetsdag kvar sen är vi lediga fredag lör och söndag såååå skönt!!

William ska få bestämma vad han vill göra hela dagen å så ska vi bara mysa.

Ne måste jobba lite....


Av Jenny - 7 oktober 2008 08:19

Så härligt när man har nått att se fram i mot:) Längtar verkligen till Liselotts och min kväll när vi ska gå å se Footloose, kommer bli en underbar kväll som alltid med dig vännen:)

På fredag är man ledig oxå , det ska bli riktigt skönt. Jag har tagit en semester dag och Jonny en pappa dag. Så vi ska nog åka till Sollentuna badet med William och ha en riktig mys dag.

peppar peppar ta i trä, i går gick det ovanligt bra att lägga William visserligen kom han i säng vid halv nio men somnade på fem minuter och kom inte in till oss i natt förens vid kvart i tre. Det var bra gjort av mammas älskling:) Kanske påväg till bättre sömnvanor. Eller så var det bara en tillfällighet;) Antagligen det sissta. Men men !

Nu hoppas jag på en bra dag...

Av Jenny - 6 oktober 2008 09:47

Av Jenny - 6 oktober 2008 08:35

Ja i dag är det Jenny dagen:P Det uppmärksammade min vän Gabriella i morse, tack:)

Helgen har vart bra Billy och Felicia var ju här. På fredagen var vi barnvakt och det gick jätte bra, förutom natten då man inte är van vid att vakna flera gånger om natten av gnäll...:) Men det var ingen större fara, bara jag som är så fruktansvärt trött av mig.

Lördagen hände det inte så mycke var ner till centrum med William och Felicia, Felicia fick välja ut en leksak och William fick bygga på sin önskelista:)

I går var det kalas hos Molly, men innan det var vi i väg till Täby, William blev tigermålad ååå han va så söt:) Å så framkallade vi inbjudningskorten till Williams kalas på lördag. Lite sen ute dock men men!!

När vi kom hem hade William bråttom hem till Molly med presenten:)

Så vi var där till fyra sen hem å laga lite middag.

Efter middagen badade Jonny och William sen lite bolibompa.

Jonnys tur att natta var de, å det gick ganska fort men sen vaknade han två timmar senare å är helt förstörd för han inte vill sova ensam.... Hur beter man sig???? Jag ger upp hoppet snart om att få sova ensam i sängen jag kan inte minnas när jag och Jonny låg ensama i sängen. Jag tycker det är skiiit jobbigt medans Jonny tycker det är mysigt. Konstigt han har inget behov att kramas med sin sambo så!

Allvarligt vi försöker göra allt för att det ska va mysigt för honom men han vill inte sova i sitt rum.. han är jätte ledsen så tårarna sprutar och säger att han inte vill..

Vad ska jag göra!!!! Vill ha min säng för mig själv nån gång i alla fall. Och snart kommer en till hur ska det bli då?????

Ne, det märks att det är måndag och det är nått som saknas som jag inte vet hur jag skall förklara utan att låta tjatig......

Av Jenny - 3 oktober 2008 16:41

Fredag eftermiddag måste va den värsta tiden att jobba... Helst när hela familjen är hemma och myser:( Men men om lite mer än en timme är jag hemma oxå å då ska det grillas:P

Billy ska i väg så det blir jag, Jonny, William, Felicia Och Janne (svärfar)

Dagen har rullat på fram till nu ungefär då känns minuterna som timmar. Måste fixa Williams inbjudningskort i helgen till hans kalas. Känns som att man kan inte sluta med dom nu när man har gjort dom alla tidigare år:)

Så hoppas på lite tid i kväll när barnen förhoppningsvis sover att sätta mig en stund!!!

Annars ska det va fredags mys för hela slanten..

ååå vill hålla om min son nu...

Ha nu en underbar helg alla.

Kram

Av Jenny - 3 oktober 2008 08:03

I går ringde jag farmor som vi bestämt. Kastade i mig middagen och ringde! Jag vet inte varför jag trodde det skulle bli nått speciellt samtal men vi pratade lite i alla fall.

Får se vad framtiden utvisar, hon verkade inte sur eller så och hon nämnde inget om det. Men det är så svårt att prata på telefonen alltid bättre att ses. Men vi får se om det händer.Hon va nyfiken på oss, hintade med att detvar fint där nere på sommaren:) Undra vad hon menade med det!:)

Sen kom Billy och Felicia i går kväll. William hann gå å lägga sig innan tyvär men eftersom Felicia är morgon pigg var dom vaken när vi klev upp i morse:) Så det var lätt att komma upp för William i dag, men mindre kul när han insåg att han var tvungen att åka till dagis.. Men men dom får ju leka i kväll. Vi ska va barnvakt åt henne i kväll då Billy ska ut å svira:) Men det kommer nog bli mysigt. Synd bara att man är så trött hela tiden.

På söndag ska William till Molly på kalas, det ser han fram i mot:)

Och nu ska jag jobba lite.

Ha en underbar fredag.

Kramis

Av Jenny - 1 oktober 2008 10:24

Ja hör och häpna.. Hon ringde mig för en stund sen! Höll på att tappa haken för det hade jag nog inte räknat med. Men det var modigt av henne. Vi bestämde att vi skulle höras i morgon när jag kommer hem från jobbet lite lugnare miljö att prata i än här på jobbet:)

Men hon lät precis som jag kommer i håg henne samma gamla Ann-Marie!

Jag hoppas verkligen vi kan prata med varandra och att vi inom sin tid kan ses. Med tanke på hur mitt släktträd ser ut så vill jag ta vara på alla man har i närheten, och som jag sa tidigare alla måste få en chans även jag. Jag har säkert inte vart guds bästa barn men alla måste få en chans att förklara sig.

I detta fall vet jag inte om det är jag som ska be om ursäkt men det kvittar känner jag just nu, för du ringde i alla fall mig farmor. Tack!!

Du ska veta att det värmde mitt hjärta i alla fall och jag hoppas att du i framtiden vill ha kontakt med framförallt mig men även min sambo Jonny och såklart William. Å så det lilla pyret som tittar ut i Februari:)

Tänk att man kan känna att man börjar sitt liv nu.

Jag lyckades nog i alla fall!

Mamma älskar dig för att du gjort mig till den jag är i dag!

Puss!

Av Jenny - 1 oktober 2008 08:16

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3430793.ab

Alltså allvarligt vart är världen påväg!!!

Presentation


This is what i live for

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards